27 Ocak 2013 Pazar

Back To The Town

Ona deydi buna deymedi derken neredeyse 4 ay ara vermişim gene :(  Bir sürü şey oldu tabii ki bu arada.


 


Son 1,5 yılda hiç ama hiç büyümeyen TKÇ için annelik içgüdülerim devreye girdi ve araştırmalar başladım. Geniz eti, uyku apnesi o bu şu derken Ekim ayının başlarında TKÇ bir  geniz eti + bademcik ve 2 kulağa tüp takılması ameliyatı oldu. Kolay geçti, iyileşme süreci de öyle. Ertesi sabah tost yiyordu. Sonuçları da iyi oldu. O zamandan  bu zamana  otit olmadı, ağır hastalık geçirmedi. 3 kilo aldı 4 cm uzadı.Rahat ve deliksiz uykuları oldu.

Ameliyatı takiben 16 Ekimde ÇorapBabayı uğurladık gemiye. Halen de orada. Allah selamet versin aşkım. Çok çok çok çok çok çok özledik. Çok hem de.

Mareşal ilkokula başladı :) Hatta ilk karnesini aldı bu cuma günü. Hepiciği pekiyi tabii ki :)) Sınıfının birincisi, Nilüşün incisi benim aslan oğlum.

TKÇ artık yarım gün gidiyor kreşe. Düzenleri iyice oturan İkizcücelerle daha da fazla zaman geçirmesini istiyorum çünkü. Şimdilik iyi gidiyor. Yarım gün kreşle beraber artık öğlen uykusu uyumadığı için, akşam 19:30 da üç kardeş beraberce yatakta.


FeriKızı ve Sarpaccio 10 aylık oldular. Nasıl da geçti zaman vay beee.....Artık, emekliyorlar, sıralıyorlar. Gel gel baba, mama diyorlar. Acıkınca mutfakta ağlıyor ya da sıkıldıklarında sokak kapısına gidiyorlar. Gece beslenmiyorlar son 2 aydır ve deliksiz uyuyorlar. Bunu nasıl yaptık, onu da anlatıcam meraklısına.

Bugünlük bu kadar. Şeytanın bacağını kırdım ve yazdım nasıl olsa. Bir dahaki araya kadar devam ederim :)

Öperim hepinizi..


5 Comments:

Nil said...

Welcome to the town baby.
Gözümüz yollarda kaldı.

Eymen ve Ben said...

Selamlar, hoşgeldin...

Çok geçmiş olsun.

Hemen yorumuma geçeceğim. Eymen de aynen anlattığın gibi, 2 yaşından beri çok az büyüyor, kilo almıyor ve virütik enfeksiyonlar bu yıl bizi mahvediyor. Uykuda horlama, iştahsızlık, gece defaatle uyanma... yazınla aydınlandım sanki... kbb uzmanınızın adını alabilir miyim?

kuzulara çook sevgiler.

Zehra

Unknown said...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown said...

Özel Gaziosmanpaşa Hastanesinde Doç Dr Hakan Göçmen yaptı ameliyatımızı. Hem hastahaneden hem de Dr. Hakan'dan çok memnun kaldık. Görüşürseniz selamlarımı iletin :)

http://www.gophastanesi.com.tr/displayContents.asp?contentId=58&StaffId=276

Adsız said...

Selamlar geniz eti ameliyatı fiyatını öğrenebilirmiyim ?