2 Eylül 2012 Pazar

GİTTİ BİR HAŞTAMONU DAHAA :)

Bir haftasonunu da ölmeden, delirmeden ve bebelerimden birinin başına bişi getirmeden atlattım, çook şükür. Hafta içi daha konservatif oluyor ev zira TKÇ tüm gün kreşte.O geldikten 1 saat sonra ikizler uykuda. Oysa haftasonları öyle mi ya...

Aynı anda acıkabilen, kakası gelebilen, kucak isteyen 3 evlat. Her saati olmasa da çoğu koşturmacasdan tabanlarım şişmiş olarak geçiyor günümün. Gene de iyi şeyler yaptık biz bu haftasonu. Meselaaaa:

Sabah 06:30 da güne başlayan ikizcüceleri, benim yatağıma taşıdım. Sırf TKÇ biraz daha uyusun diye.İşe yaradı neyse ki. 06:40da da TKÇ uyandı. Zıııp.. Anneşiim şabah oldu kaaalllkkkkk!!! Anen çooktaan kalktı bebeğim :)









Sonra meselaaa:



Oyun halısında uyuyakaldı FeriKızı. Bekleyemedi yatağa gitmeyi :)










Parka gittik Yamuk Prenses ve 3 cüceler olarak. Oradan topladığımız yapraklar ile, ne zamandır yapılmayı bekleyen ağacımızı yaptık TKÇ ile :) Çok mutlu oldu kuzum :)










Meselaaa, TKÇmin çok istediği, etli sebzeli pilavı yaptım ona. Yumula yumula yedi kuzum :)












Hep güzel şeyler olmadı ama. Mesela , Sarpaccio'yu kucağımda tutarken, fazla eğildim ve minnak kafası koltuğun tahtasına çarptı. Burada pek belli değil ama ertesi gün morardı. Uf oldu :(










Tatlısız yaşayamayan ve aytık büyüdüğünü ! iddia eden TKÇ ile, pukingli ! pasta bile yaptık :)


Kaşığı yalayan bir çocuk yoksa, puking  yapmanın tadı çıkmıyor valla :)








Hafta içi eve gelen dandik ustaların gayet dandik şekilde yerine oturttukları ve pazar sabahımızın sukunetine GÜMMMMM!!! diye düşerek hareket katan banyo menfezini bile tamir ettim. Silikon köpük nelere kadirmiş meğer.  Çorap Baba telefonda anlattı ben de yaptım. Biraz pasaklı bir iş oldu. Menfez ve pabuçlarım battı ama olsun. Haticeye değil, neticeye bakarım ben. Hala düşmedi menfez :)

                                



Ben yemek hazırlarken kardeşleriyle oynadı TKÇ. Mükemmel bir aibi oluyor gittikçe. Bana da keyifle izlemesi düşüyor tabii :)










 

Bu tatlı abiyi, fıstık ezmeli ve reçelli sandviç + ev yapımı limonatayla ödüllendirmemek olmazdı :) Limonatayı beraber yaptık :)

Hayatımdaki bir yeni ekşın da ikizlerin ek gıdaya merhaba demesi oldu. Hem macera çıktı bize hem de daha da iş ve bulaşık :)) Şimdilik, havuç suyu, şeftali püresi, kabak püresi ve yoğurt denediler. Bir de şu kutulu mamalardan. irmikli 9 marifetli 7 tahıllı falan. Şeftali suyunu sevmediler ama gerisiyle aramız iyi :)

 


Oğlum, bir hayvan olma sürecinden geçiyor. Hafta sonu boyunca, kuş olup yuva yaptı ve kuş yemiyle beslendi. Sonra baykuş olup fare avladı ve bana da ikram etti. Onların resmini çekemedim o anki koşturmacadan ama fok olduğu anı kaçırmadım :)))


Bugün Çorap Babanın doğum günüydü. Bu satırlar sana aşkım:

Canımsım, kanımsın, nefesimsin. Arkadaşım, dostum, ağabeyim, babam, oğlum, sevdiğim, sevgilim, aşık olduğum kocamsın. İlk günkü gibi sevdiğimsin, hatta ilk günkinden de fazla.....Öteki yarım, aynım, güneşimsin. Sen bensin. Bir başına yaşayan canıma, önce bir sonra bir daha sonra 3 can katansın. Seni çok seviyorum, doğum günün kutlu olsun Aşkım. İyi ki doğdun :)



Uzakta olsan da yanımızdasın.............









Tüm bunlara ilaveten, 4 makina çamaşır ve ütüsü, TKÇ' nin okul hazırlıkları, evin temizlenmesi vs derken bittim. Vallahi de bittim. Biraz önce hafta sonumu kendimi şımartarak sonlandırdım :)


Köfteli sandviç ve Efes alkolsüz :) E hakettim ama yaa :))






0 Comments: