23 Ağustos 2012 Perşembe

İnci Minci Birinci


10 gündür bloga yazamadım, her şey taslaklarımda birikmiş. Sebep? Bizim Feri Kızının huysuzluğu !

Beslenmeyle çok arası olmasa da genelde sakin, uykucu ve tam bir kediciktir  Feriha. Gülücüklü, sakin ve mutlu  bebeğim, son günlerde sapıttı ! Ama neler neler.

Uyku yalan oldu en başta. Geceleri hep ayaktayız, ağlıyoruz. İştahımız zaten yoktu iyice gitti, bir de sinisi ve hafif bir ateş. 37- 37,5 arası seyreden bir ateş.

Tükürükler çok arttı, çenemiz kırmızı beneklerle dolu. Hep ellerini emiyor.

Meğer Feri Kızının sıkıntısı büyükmüş. Diş çıkartmaya karar vermiş.! Ah be  kızım, daha MTD ye göre 3,5 aylıksın. Doğduğun güne göre 4 ay 19 günlük. E acelen nedir ??  Feirşin ayı bu şekilde olunca, diş ihtimali hiç aklıma gelmedi benim. SOn gün bir de ishal eklendi bu tabloya. Acaba yaa??  dedim. ELimi ağzına sokmamla elime dişin gelmesi bir oldu :)

15 Ağustosta ilk, 17 Ağustosda 2. dişini çıkarttı bizim Feri Kızı :) İnci gibi dizilsin, kolalıkla gelsin dişlerin güzel kızım :)

2 Comments:

necla said...

maşallah... ne şirindir o şimdi... benim oğluşda tam 5 aylıkken çıkarmıştı ilk dişini ama bizde öyle aşet huysuzluk vs.. hiç olmadı oyun oynerken ağzını kocaman açınca fark ettim ben dişinin çıktığını
inşallah diğerlerinide benim oğluş gibi rahat rahat çıkarır prensesimiz ...

Unknown said...

Necla Hanım, sanmıyorum sizinki kadar kolay olacağını, neredeyse 20 gün süründürdü bizi bu Feri Kızı :) Yine de inşallah :)