1 Ağustos 2012 Çarşamba

Ben Aşık Oldum ve Daha Neler Neler

Evet evet , Türker Kağan aşık oldu. "Hanım Kızımız"'ın adı Tuğba imiş. Tuğba, ailevi nedenlerle bir hafta kadar kreşe gelemeyince işin rengi ortaya çıktı. Küçük Mecnunum, öfkeli, uykusuz, iştahsız ve halılara kaka, altına çiş yapan acaip bir velede dönüştü!!! Kayın anaların neden gelinlerine diş bilediğini şimdi anlıyorum. Sen bak, besle, büyüt, Saçının teline kıyama,  "Elin Kızı" gelsin dağıtsın oğlunu. Olacak iş mi?? E değil tabi. Neyse ki Tuğba tam zamanında kreşe geri döndü de oğluşum Müslüm dinlemeye başlamadan bu acı burada bitti.

Bu arada ilk yıl sonu gösterisini de yaptı Türker Kağan. Hatta Tuğba oradaki eşiydi :) Beraber sanatsal yaratılar yapan eşlerin, birbirine daha bağlı olduğu söylenirdi de inanmazdım. Heyhaat!

Bu kareler ilk gösterimizden:

 Babaannemiz ve Feriş de oradaydı :)

Bu ilk dansta çok başarılıydı Türker ve Tuğba :)




 
İkinci dansı ise yapmak istemedi. Üçüncüde ağlamaya başlayınca sahneden aldım küçük dansçıyı. Bence ilk gösteri için çok başarılıydı hepsi de :)










Artık iyice düzgünleşen konuşması, gittikçe bizi hayrete düşüren hayal gücüyle tam bir 3 yaş çocuğu Türker. Tuvalet meselesini de %90 hallettik.

Ağabey olarak ise gerçekten çok başarılı. İkizler ağlarken "tamam tamam güşel kışım, ağlama, anne geliyol" demesi, ağlayan Sarper'e, onun çok hoşlandığı Twinkle Twinkle Little Starı açıp bir de ekranı Sarper'e çevirmesi :) İhtiyacım olduğunda ıvır zıvırları koşarak getirmesi gerçekten görülmeye değer :)

Babayı çok özlüyor artık, daha doğrusu özlediğini fazlasıyla belli ediyor. Özlemi başına vurduğunda genel hali içine kapanık oluyor :(



Ne olursa olsun, gayet güzel büyüyor ama :) Aslanım benim :)

2 Comments:

prenseslerimveben said...

Merhabalar. Sizi takip ediyodum bi süredir. Geçenlerde hatta aklıma geldiniz çok merak ettim. Acaba ikizleri noldu falan diye. Yazdığınız yeni yazıları okuyunca sevindim. Size kolay gelsin :)

Unknown said...

Çok teşekkür ederiz :)