1 Eylül 2011 Perşembe

Haberler, Geri Dönüş, Bayram Ve Saire...

6 aylık bir moladan sonra Çorap Ailesi geldi..................................

Hepinizin bayramı kutlu olsun...

Başlayalım haydi :)

Neler oldu ? Türker :

2 yaşına girdi ve geçti bile.. Muhteşem bir terrible 2 bebeği kendisi. Cesareti ve özgüveni zaten çoktu, şimdi iyice tavan yaptı. Anne bu durumdan çok memnun ama zorlandığım zamanlar da epeyce çok.

Yüzüyor artık. Kolluksuz biraz zorlansa da kollukllarla oldukça başarılı. Havuza atlama konusunda master seviyesine geldi.



6 ay önce, allah allah, geç konuşacak heralde dediğimiz Türker, şimdi üstüne para versen susmayan bir çocuğa dönüştü. Soru ekleri ve bazı zaman kalıpları hariç konuşuyor. Kendi icat ettiği kelimelerin çoğu gitti. Gerçek kelimeler geldi.

Kitaplara olan ilgisi son gaz. En uzun ve kesintisiz oyun  saatlerini kitaplarla geçiriyor. Sürekli yeni kitaplar almaya dikkat ediyorum.

Çorap Ailesi:

Çorap ailesinde düğün vardı :)) Türker'in annesi ve babası evlendi. Uzun yıllardır beraber yaşıyorduk ve mutluyduk aslında. Ancak babamız evlenme teklif edince kabul ettim :)) Muhteşem bir düğün oldu :)

İşler böyle rayına girmiş ve biz çoraplar mutlu mutlu çekmecemizde yaşarkeeeeenn :)))

Bomba haberimiz geldi. 2 ay önce karar vermiştik buna. Artık Türker abi olacak. Anne hamile. Henüz 5 haftalık bir fasülyemiz var :))) Umarım çekmeceye pembe bir çorap koyabilirim bu sefer,  yoksa evdeki çükegemen hayat beni delirtecek :p

4 Comments:

Unknown said...

yeni haberinize çok sevindim nilüfercim. allah gönlüne göre versin inşallah ve bu sefer kız olsun:)))

Unknown said...

Mutluluğunuz hep daim olsun. O minik fasülye konusunda da çok sevindim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Herşey gönlünüzce olsun.

Nil said...

Kesinlikle pembe olmalı yoksa işin iş arkadaşım.
Ferişim seni sabırsızlıkla bekliyoruz.

Unknown said...

heheh :) yoksa ben de ameliyatla erkek olacağım :)