10 Mart 2011 Perşembe

Öğlen Uykusu(zluğu)


Öğlen uykusuyla ilgili sorunlar yaşıyoruz bir süredir. Ben yatırıyorum, yarım saat sonra kontrole gittiğimde işte bu ve bunun gibi manzaralarla karşılaşıyorum. Bir haftada ortalama 2-3 kez olmaya başladı bu. Her ne kadar yakalandığındaki suratı çok sevimli olsa da............ Sanırım bu işe ciddi bir çözüm bulmak vakti gelmiş. Öğlen uykusunu bırakmak için daha çok küçük bence. Yatmaya itiraz etmiyor, beni öpüp bay bay yapıyor. Hatta o süreç içinde odasından da çıkmıyor. Ama uyumuyor da. Şimdilik böyle günler, öğlen uykusunda geçirmesi gereken saatleri, gece uykusuna ekliyerek çözüm olamya çalışıyorum ama bu yeterli değil. Araştırmaya başlamalıyım en kısa zamanda.

5 Comments:

Nil said...

bence geçici bir süreçtir nilüm. yaz geliyor günler uzuyor. ece hala vazgeçebilmiş değil öğle uykusundan. ama bizi ailecek uykucuyuz as you know sweety :)

Unknown said...

:) umarım öyledir Nilhan. Bana zararı olmamakla ve uyku akan bakışlar çok sevimli olmakla beraber, bu süreçte 1 kilo verdi kuzum :(

Nil said...

o kadar harekete kim kilo vermez ki :) seninle beraber rejim yapmıyor değil mi kuzum :)

Unknown said...

yok yok yapmıyor :) gece gündüz yiyor habire :)

Cagla Ela Yayla said...

oys kuzucumu okdr etkiledimi bu oglen uykusu isi.okdr istahli olmasina ragmen 1kilo vermis,kiyamam:( dilerim en kisa surede bi cozum bulursun hayatim,bencede oglen uykusunu birakmak icin henuz cok kucukler..