17 Mart 2011 Perşembe

O YATAK O ODADAN GİDECEEEK!!! Demiştim Di mi Ama :)

Ve gitti. Bugün beşiği demonte edip kaldırdım. odaya yeni bir şekil verdim. Resmini de koyarım yarın.

Neyse, Bıdıko, gayet olağan karşıladı olayları. Sökülürken yardım bile etti :) Yerine koyduğum eşyalarla oynadı. Gece oldu, yatma vakti geldi. Masalları okuduk, Yatağına gitti. Yattı. yastığını aldı, yataktan indi ve BUMMMMMMM!!!!!!!!  Döne döne beşiği arıyor. Haydaaa.. Anlatmaya başladım ama ne mümkün, gözler doldu, alt dudak titredi, bööööööö.. Olamaz. Attaaak attaakkk ( yatak) die nasıl ağlıyor aman yarebbim. !0 dk anlattım, sen büyüdün, kocaman çocuk olduuun, hem zaten o yatak kırıktı ( kırılmıştı gerçekten de, abisiyle üstünde tepişirken bi kaç yerinden kırmışlardı) neler neler. Bana son sözü " anne, attaaakk, oookkk ( yok), fıırkkk" oldu. Öptüm gene çıktım odadan. BamBam'ı kucaklıyordu ben çıkarken. 15 dk sonra uyumuştu.

E oğlum, ahh oğlum, sanma ki yüreğim cızzz etmedi, sanma ki elim kırılaydı da kaldırmayaydım demedim. Ahh oğul, ciğerim oğuul. Kıyamadım o haline. Hayır dedim ama bir kere.  :( Hem uykundan oluyordun. O şekilde her gece ağlayacağına, bir ya da iki gece daha az ağla napiim. Naçar kaldı anan, oğuul.

O alt dudağının sarkışını, o gözlerin doluşunu unutamıycam sanırım. :( Ama her zamanki gibi herşey Türker için. Oyunla başlayan atraksiyon artık hem onun hem de benim için çileye dönmüştü.

Yatak gitti, umarım kısa sürede kavga da biter. Şimdi uyuyor melek gibi. Seni seviyorum oğluum....

2 Comments:

MinikAdimlar said...

Her şey onlar için nilü.. İyi uykular türkerimee :)) güzel bir uyku çeker inşallah..

Cagla Ela Yayla said...

oys kiyamam kuzuma yaaa..