16 Mart 2011 Çarşamba

If Only ( Sadece Sen)

Dün gece; sevgilinin de yokluğundan istifade kanal kanal gezerek, romantik film aradım. Malum erkek egemen Tv kumandası sisteminde yaşıyoruz biz de :) Gerçi saolsun fikrimi sorar ama.........

Şöyle yapış yapış bir romantizme bile razı hale geldim. Tüm kanallarda ya ağlak yerli diziler ya dünyayı kurtaran hüper kahramanlar ya da dünyayı istila eden zuzaylılar vardı. Tam umudu kesmek üzereyken can kurtarıcı CNBC-E de bir film buldum. Orjinal adı If Only. Sadece Sen diye çevrilmiş türkçeye.


Ben ilk defa izledim ama epey eskiymiş aslında. 2004 yapımı. Ghost Whisperer ile tanıdığımız (aslında daha eski işleri de var) Jennifer Lowe Hewitt oynuyordu. Severim zaten hatunu. Daldım filme. Güzeldi. Yaptıklarının sonucu sevgilisiyle kavga eden ve aynı anda onu bir trafik kazasında kaybeden esas oğlan, sabah uyandığında, aynı günü bir kez daha yaşama şansı bulmuştu. Ve bu sefer......................... Bana biraz Fifty First Kiss i hatırlattı. Drew Barrymore'un işlerinden olan Fifty First Kiss de gerçi ölüm yoktu ama gene aynı günün tekrar yaşanması üstüneydi. Bak şimdi o filmi de özledim ben :)
Tavsiye ederim izlememişlere. Tam patlamış mısır, az kutu mendil ve ekose battaniye filmi.. :)))))) Bir şişe kırmızı şarap, iki mum ve bir peynir tabağıyla da sevgiliyle aşk tazelemek için kullanılabilir. :)) İyi seyirler.

1 Comment:

Nil said...

ilk fırsatta izleyeceğim nilüm. malum bizim eve romantizm pek uğramaz da. nedense pek inandırıcı gelmez bazılarına. gereksizdir. oysa bir balık burcuyum neticede :)