17 Mart 2011 Perşembe

B.KU ÇIKAN BLOGSPOT YASAĞI


Hah işte, komedide 2. perde.tüm DNS üç kağıtlarıma rağmen bugün blogumun kumanda paneline ulaşamadım tüm gün. Şimdi de blogum açılmıyor ama kumanda panelim açılıyor. BU YAZIYI BLOGUMU GÖRMEDEN YAZIYORUM.

Önce züpperonlayn yasakladı dendi, sonra tüm servis sağlayıcılar yasakladı denildi.DNS ayarlarıyla oynadık, girdik, kimi gün gene giremedik.Birimize uyan ayarlar, diğerimizde olmadı. Hatta bugün bir ara superonlinedan bile girebildim bloguma. Özetle, onlar da ne halt ettikelrinden bihaberler.

DİGİTURK VE SUPERONLINE SÖZÜM SİZLERE .........

Adam gibi şifreleme yapamadığınız için, yayınlarınız apartılıp yayınlanıyorsa tamam bu bir suçtur. Ama bu suçu işlemeyen diğer insanların sırtına bunun cezasını yüklemek de suçtur.
Yasağın kalktığına dair yayınlar heryerde varken hala kendi DNS ayarlarımla kendi bloguma giremiyorum.
Siz malınıza sahip çıkamayıp çaldırıyorsanız, bundan bana ne? Bize ne ?

Globalleşmek diye yırtınırken, dünya iletişim özgürlüğü için ulusal ve uluslararası kartellere savaş açmışken, siz hala kişi başı 10 liralık maç yayını için, milyonların hak ve özgürlüklerini kısıtlıyorsunuz.

KENDİ YAYIN ÖZGÜRLÜĞÜNÜZ KISITLANDI DİYE, BİZİM YAYIN ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ KISITLIYORSUNUZ.

Suç addettiğiniz şeyi, kendiniz yapıyorsunuz. Haklarınıza tecavüz edildiği gerekçesiyle biizm haklarımıza tecavüz ediyorsunuz !!!

SORUM SİZE DİGİTURK VE SUPERONLINE , SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ?
BENCE BİLMİYORSUNUZ!!!!!!!!!!! BENCE SİZ DE BU ARAPSAÇINI NASIL ÇÖZECEĞİNİZİ BİLMİYORSUNUZ. HALA BLOGLARIMIZA ULAŞAMAMIZ BU YÜZDEN. TÜKÜRDÜĞÜNÜZÜ YALAYIN ARTIK. SÖZ  VERİYORUM, TADI OKADAR DA KÖTÜ GELMEYECEK.

3 Comments:

Nil said...

off sıkıldım ya. iki gündür kılı kırk yarıyorum bloga girmek için. yeter ama yaa

BALLI LOKMAM said...

mumları Tokat'dan almıştım orda bulman zor ama ikeayada geldiğini biliyorum

MinikAdimlar said...

nilü taşımayı düşünürsen blogunu bana bir ses et güzel bir site ayarlarız sana .. sana ait olur kimsede dokunamaz.. ;)