13 Mart 2011 Pazar

Bahardan Borç Aldık Dünü

Amanın ne güzel bir havaydı dün öyle :) Çoluk çomak parklarda, yeşildeydi herkes. Önceki güne inat bir hava. Bayıldık. Ne yapmak lazımdı. İki çocukluyduk bu hafta sonu, e tabi ki abi kardeş parka gitmek lazımdı. Gitmez miyiz ? Gittik tabi. İki delikanlıyı aynı kareye sığdıramadım oynarken. Kümesten çayıra salınmış tavuk gibiydiler. Mutluluk çığlıklarıyla bir o yana bir salıncağa, bir kaydırağa hooop..  :)))

Bakalım ne resimler çekmişiz dünden:


Küçük kuzunun favorisi "kaaaa". Kaydırak yani. Kendi kendine basamaklar çıkıp kayabiliyor zaten 14 aylıktan beri. En bağımsız olabildiği oyuncak kaydırak. Sanırım bu yüzden bu düşkünlüğün sebebi. Dik başlı, bağımsız boğa burcu erkeği bu işte.


İkinci favorisi de tahtıravalli. Popo-el koordinasyonu tam olamasa da :). Bir ucunda ben bir ucunda Türker, yukarııııı aşağıııı  :) İlker pek sevmez tahtıravalliyi. Abaaa abaaa diye çağırsa da bizim cüce, Abaaa pek itibar etmedi dün eşlik etmeye.


Deli fişeği kaydırakta yakalamak mümkün olmadı. Çektiğim bütün resimler hareket yüzünde bulanık çıktı :) E oğlum az bi dur diyerek bu kareyi yakaladım zor bela :) Akabinde eyoo çığlıklarıyla kaydırağa koştu gene.


İki cüce aynı kareye ancak eve dönüş yolunda sığdılar :) Yorulmuşlar tabi :) Abi kardeş bu güzel pozu verdiler bana. İyi ki güneşli bir gün olmuş dün. Çok eğlendik anaları ve danaları olarak.

2 Comments:

Nil said...

o elma yanaklardan alıverem mi bir ısırık :)

Unknown said...

al al :) ama karşılığında Ecem'in göbeğinden bi öpücük alırım ben de :)