10 Kasım 2010 Çarşamba

GÜNDÜZ UYKUSU 5. GÜN

Dün gündüz uykusunu pusetinde uyuduğu için yazacak birşey yoktu. Çok az çok çok az uyudu ve bu yüzdend e saat başı uyandı neredeyse. Yorgunluk uykusunu etkiledi fena halde.
Bugün 06:45 de başladık gene günümüze. Oyundu kahvaltıydı derken 10:00 da uykuya vardı Türker. 3 dk gibi ağlamayla. Ve hayret edilecek bir şekilde 35 dk kuralını yıkıp 2 saat 15 dk uyudu. 12:15 de uyandı. 13:00 e doğru öğlen yemeğimizi yedik, parka çıktık. Salıncak, kaydırak derken kaybolduğu her halinden belli 5 yaşlarında bir delikanlı bulduk. 5 yaşında vardı sanırım. Adı Barış imiş. Ağlamaktan yüzü gözü şişmiş bu delikanlıya yanaştım. Parka babasıyla gelmiş ama  kaybetmiş babasını. Aklım almadı. Evin yakın mıd edim. Evet dedi. Barış'ın tarifiyle, evi bulduk ve şirinlik muskasını annesi Fİrdevs Hanım'a teslim ettik Türkerle. Sonra da parka döndük.
Öğleden sonraki uykusuna epeyce direndi ve uyumadı. Akşam 6 dan sonra da mızmız geçirdi doğal olarak.
19:35 de yatağına koydum kuzumu, gitmeeee tarzı minik bir ağlayış 20-30 sn kadar, hepsi bu. Şimdi uyuyor.
Tatlı rüyalar meleğim benim :)
Toplamda 3 kere uyandı dün gece. İki gündür uyanma sayımızda bariz bir artış var. Hem yeni patlayan 2 dişimiz, hem de öğleden sonra uykularının uyunmaması etkili oldu. Bugün daha özenli uyku saatleri uygulayıp değişimi görücem.

06:20 gibi erken bir satte başladı bugün güne bebeğim. Bakalm nasılı geçecek günümüz ?
Günaydın Oğluşumm  :)

0 Comments: