10 Kasım 2010 Çarşamba

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN KUZUMUZ

Fazla söze hacet  yok, tam bir sene önce bugün doğurdum küçük oğlumu. İlkerle başladığım annelik serüvenimde yeni ve deneyimlenmemiş bir alandı. İlker 1,5 yaşındaydı benimle tanıştığında. İlk defa bu kadar minik ve muhtaç bir canlıya bakacaktım. 9 ay dan fazla karnımda taşıdığım, kalp atışları, kıpırtılarıyla mutlu olduğum küçük oğlumu bir sene önce bugün doğurdum.
04.05.2009 17:43 de geldi sıpamız hayatımıza. Anne - baba olmak denen serüvene bir daha dahil olduk ve o günden beridir de mutlulukla, gururla devam ettiriyoruz. İlker nasıol da heyecanlıydı, karnımı açıp öper, kulağını dayayıp kardeşini duymaya çalışırdı. ELiyle karnıma doğru yaptığı komik hareketlerler  geeel diye bağırırdı. Hepimizi güldürür heyecanladırırdı. İlk defa gördüğünde kocaman bir gülümsemeyle "Ama bu küçücüüüüüüüüüük çok tatttlıııııı" diye bağırmıştı. Ah benim büyük kuzum. 9 ay en çok da ona geçmek bilmemişti.
Tarifi imkansızmış ilk doğum günü hissedilenlerin. Bugün bir sene önceyi an be an yad edip gözlerim dolacak biliyorum.
Çekirdek ailemi bir kişi daha büyüten, bebek kokusuyla beni tanıştıran, babasına bir kez daha babalık gururnu yaşatan. minik delikanlımı abi yapan yumuk minik oğlum, hoşgeldin hayatımıza.
İlk yaşın kutlu olsun. Seni ne kadar sevdiğimizi anlatmak mümkün değil. Annen olmaktan gurur duyuyorum.

1 Comment:

Duygu said...

:) ne günlerdi nilüm :) kocaman adam oldular şimdi Allahım hep güzel günlerini göstersin yavrularımızın :) Yeni blogunda hayırlı olsun buarada canım çözücem bunuda yakın zamanda inşallah :D