10 Kasım 2010 Çarşamba

7. GÜN

Bugün 07:15  de başladı güne Türker Kağan,  sütünü içti  07:30 da ve 8 e kadar beşiğinde oynadı müzüik dinledi. Şimdi de yaramazlık peşinde . Ne ilginç, hiç de huyu değildir oysa ki :)
Öğlen uykusunda Ferber denedik bugün ilk defa ama elimde patladı. Uykuya sorunsuz 10 dk da daldı ama 50. dk da uyandı bi daha da uyumadı. Herşeyi ama herşeyi denedim, yanında durdum, salladım ( evet malesef) kucağıma aldım nafile. Ağlamaktan şişti ama uyumadı.  Çok üzüldüm.
Akşamüstü kuzenle kudurdular, Ardalar geldi onunla oynadılar, akşam yemeğini iştahla yedi kuzum. Maşallah.
19:00 da banyo giyin, mama iç, ritüele başladık. Beraber oturma kısmında herzaman sakince Aydede'yi seyreden cücemde bişi var busefer. Kıpır kıpır, ıhhhlar mızırdamalr durmuyor, gözler ovuşturuluyor habire, bıraktım kucağımdan ne yapacak diye, kalktı gitti yatağının yanına yere uzandı :)  Uzatma da uyut beni dermiş meğer.
Aldım, ritüeli çabucak tamamladım.
19:21 de öpüp çıktım kuzumu. Saati defterime not aldım. Salona geldim, cep telefonunun alarmını 19:26 ya kurdum ilk kontrol için ama o da ne uyumuş  :)
19:23 de sesi kesildi bebeğimin. Çok mutluyum. Gündüz ki uykusuzluğunun da etkisiyle olmalı ama yine de güzelce 2 dk da uyudu. Çok ağlamadan, mızırdanmalarla. Yarın gece böyle kolay olmayabilir, biliyorum. Ama olsuuuuun :)
 LALALALALALALALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TÜÜÜRKEEEEEEEEER KAAAĞAAAAAAAAAAAAN
:D SENİNLE GURU DUYUYORUM OĞLUM.
 Bakalım gece uyanmaları nasıl olacak.Bol şans bize :)
Baktım gece uyanmaları nasıl  olacak diye. Moralim sıfır. Çok zordu. 2-3 saatte bir uyanıp bişiler atıştırmak istedim sürekli. Ev de bi sıcak. habire susuyorum. E kalk, bişiler atıştır, su iç, yat. Uyku mu kalıyor insanda? Çok bölük pörçük uyudum gerçekten, bir de abuk subuk rüyalar gördüm. Kabus desen değil, rüya desen değil... Gecenin 1/3 ünü ayakta, 1-/3 ünü yatakta ve uyanık geçirdim. E kalan kısmını da uykuda haliyle. Ama dinlenememiş hissediyorum bu sabah.
Türker Kağan'mı ? Haa onda sorun yoook. Akşam 19:23 den sbah 06:05 e  dek hiç uyanmadan uyudu.
:) :) :) :) :) :)

0 Comments: