10 Kasım 2010 Çarşamba

2.GÜN

Gündüz E.A.S.Y. yi sorunsuz uyguladık. Değinmeden geçemeyecem, Türker bugün 10,5 aydır görmediğim kadar şen ve tatlıydı. Kendi kendine  oynadı, bana  şirinlikler yaptı. Bwn küsükün olur diyordum ama olmadı. Çok şekerdi :)
Akşam banyomuzu yaptık, mamamızı içtik, ritüelimizi yaptık.
Yatağına koydum, iyi geceler deyip öptüm ve çıktım. Tabi ki ağlama başladı daha kapı kapanırken.
Dİkkat ettim ağlamalarına, yalnız, çaresiz  ağlamalar değiller. Kızgın biraz. gelsene beeee, uyutsana beniiii.. E biz böyle yapmıyorduk. Emin misin uyucam bak haaa offf zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Horrrrrrrrrr...
Önce 5 dk, sonra 10 ve sonra 15 dk bekledim. Yanında 1 dk kadar kaldım. yok birşey oğlum, sadece uyku vakti diyerek sakinletip çıktım. Ama baktım ki ben yanına girdikçe geldene buraaayaaaa der gibi şiddetleniyor ağlamalar.
Gitmedim. Zordu. Ama tam 47. dakikada uyumuştu. Toplam 3 kere gittim yanına.
Şimdi saat 21:30 ve henüz hiiç uyanmadı. Ses bile yok. Bakalım nolacak.
01:00 Uyanmadı hala hiç.İçeri girip battanayisini düzelttim. Maşallah.
01:47 ve 01:50 de mızırdanmalar geldi, uğraşıyor tekrar uyumaya bebeğim.
01:52 de ağlama sesi geldi. Bu sefer salamadı demek ki. Çok az bekleyip yanına gittim. Sisteme göre gece ağlatmıyorsunuz. Nasıl davranıyorsanız herzaman gene öyle davranıyorsunuz. Sallama, meme vs her ne yapıyorsanız. Tamam. Gittim yanına, 3 kere kalkmaya çalıştıysa da yatırdım tekrar. Biraz parmaklarımla oynadı. Sonra bırakıp popoyu döndü. 2 dk sonra bir daha doğrulma çabası gene yatırdım, gene parmak. Uyuyor. Bu gece emziksiz daldı uykuya ve şimdi de vermedim emzik.
02:00 Uyuyor, tahminim sık sık uyanacak bu saatten itibaren, çünkü uykusuna benim yardımımla daldı.
Uyuduğu saat 19:47 den uyanma saati 01:47 ye kadar 6 saat uyudu hiç ses vermeden. Şimdilik iyi gibi.
02:41 Uyandı. Tahminim doğru çıkıyor. 1-2 dakika parmaklarımla oynadı, uyudu.Ancak saat 03:00 e kadar 5-10 dakikalık aralarla uyandı. 03:00 den sonra tamam, uyanmadı.
05:55 Uyandı. Emzik verdim bu sefer. Kolayca daldı geri.
06:50 Uyandı. Gidip günaydın dedim, perdelerini açtım. Gün başladı.
Sakin, neşeli ve mutlu gözüküyor.

0 Comments: