6 Kasım 2010 Cumartesi

12. GÜNÜN GECESİ :)

Evet biliyorum, biliyorum, gecelerimizle ilgili notları o günün en altına yazardım.
Ama dün gece ayrı bir sayfayı haketti.
19:30 da rüyalar ülkesine yolladığım canım bebeğim saat taaaaam 23:00 de mızırdadı. Sustu. Bi daha bidaha derken ağlamaya başladı. Yine de bekledim. Ama susmayacağı belli olunca girdim yanına. Kuzum gözler kapalı oturmuş ağlıo usul usul. Kucakladım. tamam anne burdaaaaa. Hoop yatırdım hoop uyudu. Not defterimi aldım elime yazıyorum odasında. Şöyle uyandı fln derkeeeen bir çığlık bir ağlama offf :(Ama hala uykuda. Çok belli. Baktım hemen ayaklar karnında, kahrolası gaaaz. Of yaa. Ayaklara bisiklet hareketi karnına masaj 6-7 pırrrtt dan sonra hoop dedi uyudu oğlum iç çeke çeke. Ama uyku için deliriyor belli. Amaç uyanmak değildi diğer geceler gibi. Allahım geçse de ağrım uyusam diyor cücem :(
Sonra
Saat 00:00 da 02:45 de off 04:30 da 05:45 uyandı. Naapıcam ben ? Olmayacak mı bu iş vsvsvsvs
DEMEMİ BEKLİYORSANIZ ÇOOOK BEKLERSİNİZ :)
UYUDU. BİR DAHA UYANMADAN UYUDU. UYUDU YAAA. ÇOK MUTLUYUM İNANAMIYORUM. SABAH BİBERONLA ODASINA BEN GİDENE KADAR UYUDU. MELEK GİBİ UYUDU. UYUDU OĞLUM.
06:30 A KURMUŞTUM SAATİ. KALKTIM. YATAĞIMI TOPLADI. ELİMİ YÜZÜMÜ YIKADIM GİYİNDİM. KAHVEMİ YAPTIM. KEYFİMİ YAPTIM. TÜRKER KAĞAN'A 180 ML FORMÜL SÜT YAPTIM. 07:05 DE GİRDİM YANINA. AÇTIM PERDELERİ ÖPTÜM SEVDİM UYANDIRDIM. HAYALİMDEKİ SABAH BUDUR. BİR DE AŞKIM GELİRSE BU SABAHLARA ORTAK, BİR KAHVE DE ONA YAPARSAM DEĞMEYİN KEYFİME.
İŞTE BUDUR.
BENİM AMACIM UYUYAYIM OLMADI ZATEN HİÇ. BEN SEVERİM ERKEN KALKMAYI VE YILLARDIR DA SABAH 07:00 KALKIŞ SAATİM. DEĞİŞMEDİ.
AMA OĞLUM GECE UYUSUN. DELİKSİZ UYUSUN DİNLENSİN, İŞTAHLI NEŞELİ OLSUN. BU 13 GÜNÜ YAŞAMAK ÇOK ZORDU. DÜN GECE TAMAM AMA BU GECE GENE BAŞKA SAATLERDE UYANABİLİR BİLİYORUM. AMA SONUNDA TÜRKER KAĞAN DELİKSİZ UYUYAN BİR BEBEK OLACAK. (HASTALIK,DİŞ VB. HARİÇ TABİ)

EN ZOR GECELERDE BİLE AZİMDEN VAZGEÇMEYİP PLANIMIZA BAĞLI KALDIĞIM İÇİN KENDİMİ

9,5 AYLIK KÖKLENMİŞ ALIŞKANLIKLARINI YIKARKEN EVİ YIKMADIĞI İÇİN TÜRKER KAĞAN'I
TEBRİK EDİYORUM. MUTLUYUM İŞTE. :D    DARISI DİĞER GECELERİMİZİN BAŞINA.

0 Comments: