8 Ekim 2010 Cuma

Neden E.A.S.Y uygulamaya karar verdim ?

Bilen zaten biliyor. Tracy Hogg adında bir hatun kişi. Bebeklere Fısıldayan namıyla meşur. Ben tüm bebeklerden anlarım, yoluna koyamayacağım bebek yok diyor. Öyle miii ? Gel bakalım o zaman Türker le tanış.
Yemek yemez
Saat başı uyanır
Mızmız
Ağlar sürekli
Peşimden değil paçamdan ayrılmaz
bağımsız olamaz, yalnız oynayamaz
vs
vs
vs
E kolay değil. Yalnızım. Yardımcım yok. Köstekçim çok. Böyle değildi elbet bu çocuk. Ben böyle bir anne değilim. Kaynanama emanet ederim, kucağından indirmez. Yanında ağlar bir acaip "EMZİR EMZİR EMZİR"  baskısı. Yahu took. Anlayan yok. Uyutmam 4 den sonra. Yazıııık uyutsanaaa, nasıl vicdanın dayanıyor? polemikleri. 2 saatten fazla uyur meme saati gelir. Kalkarım ben Türker'i uyandırıcam die AAAAAAA olur muuu. Günah uyuyan bebek uyandırılır mııı...............  Ya uyku saati geldi derim. geç yatsın geeeç. Geç kalkar sen de uyursun. Yahu yapmayın etmeyin. Bu çocuk akşam 7 de de yatsa gece 10 da da yatsa sabah 7 de kalkıyor. Yazık uykusundan çalıyorsunuz. AAAAAAAAAAAA kaç çocuk büyüttük hiç böyle şey duymadık.
Bigün  dedim ki :
Duyduk duymadık demeyin... Bundan sonra karışmayın. Bi de hiç gocunmadan Türker'in dönüştüğü biçime yaftalar. Anacı, mızmız, ay durmuyor yerinde neler neler.
İşte bu sebeplerden E.A.S.Y  uygulamaya, bebeğimi eski melek günlerine döndürmeye karar verdim. Aldım kitabı. Okudum. Uyguladım. Zordu. Kolaydı demiycem. Hala devam ediyoruz alışma dönemine. Gün gün yazıcam buraya ne oldu diye. Bakalım nasıl bir sonuç alacağız ?

1 Comment:

özge said...

eee hadi yaz:)